A BioWare nem végzett a Mass Effect játékokkal

2018. június 12.
3.3321
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ugyan sokan temették a Mass Effect szériát az Andromeda leszereplése után, és úgy tűnt az Anthem bejelentése után hogy a BioWare is végzett a legmeghatározóbb szériájukkal, most kiderült hogy egyáltalán nem ez a helyzet.

Mike Gamble, a BioWare vezető producere nyilatkozott a Eurogamer magazinnak a népszerű sci-fi RPG szériával kapcsolatban, ahol elmondta, hogy habár most egy jó ideig még az Anthem lesz náluk a prioritás, egyáltalán nem feledkeztek meg se a Mass Effectről, de még a Dragon Age-ről sem, és egyszer szeretne visszatérni ezeknek a franchise-oknak a folytatásához is.

Gamble kiemelte, hogy tanultak az Andromeda hibáiból, nem szándékoznak ugyanezeket sem az Anthem-nél, sem a jövőben érkező játékaiknál elkövetni. Részleteket egyelőre nem közölt az úriember, tekintve hogy az Anthem 2019 februárjában jelenik meg, valószínűleg új Mass Effect vagy Dragon Age játékbejelentést 2020-ig nem nagyon érdemes várnunk, bár ki tudja, talán meglep minket a BioWare.

Mindenesetre most az lesz a legjobb a csapat számára, ha teljes erőbedobással koncentrálnak jelenlegi projektjükre, hisz ez most egy meghatározó játék lehet a BioWare történelmében.
5 hozzászólás

Vidoros

9 hónapja, 1 napja

Ötlettelenség jellemzi ezt a brigádot is.

válasz erre

WickedSick

9 hónapja, 1 napja

petrovicsz írta:
De minek még folytatni???? Miért nem lehet új játékokat csinálni?
Azt csinálják

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 1 napja

De minek még folytatni???? Miért nem lehet új játékokat csinálni?

válasz erre

Tommy

9 hónapja, 1 napja

Nem úgy volt hogy a legutóbbi az utolsó?

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 napja

Mass Effect már nagyon túl van tolva.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljawazko profiljahavrillal profiljaManiac profiljaGargameth profilja adambalonyi profilja