A BioWare nem más játékokat hibáztat a Mass Effect: Andromeda bukása miatt

2018. június 27.
10.2741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mark Darrah a Game Informer-nek nyilatkozott egy eléggé félreérthető kijelentést, miszerint a Mass Effect: Andromeda az ugyanakkor megjelenő RPG-k miatt bukott meg, de most tisztázta, egyáltalán nem így értette mondandóját.

Twitter-en értekezett elég hosszan arról a BioWare fejlesztője, hogy elismeri, hogy a Mass Effect: Andromeda messze nem volt hibátlan játék, főleg megjelenéskor. Az ugyanakkor megjelenő RPG-k (Nier, Nioh, Horizon, Zelda) pedig mind jobbak voltak egyes elemeiben, mint az ő játékuk.

Ezt a túltelített RPG megjelenési időszakot nem mentségként hozza fel Darrah, szimplán úgy gondolja, ha nem az említett játékokkal egy időben jön a Mass Effect: Andromeda, akkor sem lenne egy 90 pontos játék, de a 72 helyett lehet, hogy elérte volna a 78-at a kritikusoknál. Továbbá az úriember kiemelte, hogy mindenki igyekszik a lehető legjobb munkát kiadni a kezük közül, az övék pedig tele volt hibával, ezért a nála jobb játékok elnyomták.
3 hozzászólás

Imperator

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Azért a Mass Effect név elég erős volt ahhoz, hogy a teljesen újonc játékok között kiemelkedjen, egyszerűen egy elsietett, bugos, félkész program lett az eredmény. A technikai hibákra valamint a sztori csiszolására még több idő kellett volna, hogy ne egy unalmas gagyi valami legyen a vége.

válasz erre

Hentes

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Őszinte vallomás.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Nem is lenne rá okuk.

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaManiac profilja