A Bioware megerősítette, hogy készül a következő Dragon Age-játék

2017. június 29.
3.9181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az első epizód klasszikus megközelítésétől alaposan eltávolodott már a Dragon Age-sorozat, azért a fantasy szerepjátékok kedvelői őszintén reménykednek abban, hogy folytatódhat a sorozat, amivel kapcsolatban most Mike Laidlaw osztott meg ígéretes dolgokat.

A Dragon Age-sorozat kreatív igazgatója ugyanis a The 1099 podcast részeként elárulta, hogy valami történik jelenleg is a Dragon Age háza táján, és bár pontos részletekről emberünk nyilván még nem akart beszélni, de azt még hozzátette a beszélgetés során, hogy a Dragon Age csapata jelenleg is embereket toboroz, mert nagyon sok új munkatársra van szükségük a jövőben.

A fentiek alapján erős a gyanúnk, hogy bármiről is legyen szó, az sajnos egyelőre még nagyon korai stádiumban van, de legalább most már teljesen hivatalos forrásból, konkrétan a Bioware egyik első emberétől hallottunk arról, hogy jön az új Dragon Age.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Korai stádium és még bármi lehet belőle. Az is lehet, hogy egy mobilport, vagy felújítás. Már semmin nem lepődnék meg.

válasz erre

nefaria

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez sajnos tényleg nagyon korai stádiumot feltételez, de azért jó hogy legalább mozgolódnak a témában.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljaLaci721 profiljaNeurotic profiljaGargameth profiljakpal profilja