A Bioware már most tudja, hogy mi lesz a Dragon Age 5-ben

2017. augusztus 12.
3.7331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár egyelőre még a negyedik résszel is adós nekünk a Bioware, azonban Mike Laidlaw, a sorozat egyik első embere a minap arról beszélgetett a rajongókkal, hogy már konkrét terveik vannak az ötödik részhez is.
 

Mike szerint már ötletek és egy tervszintű forgatókönyv is a rendelkezésükre áll, mert mindig legalább két részre előre gondolkodnak, ami persze nem jelenti azt, hogy a jövőben biztosan kapunk folytatást.

Bár egy Dragon Age 4 esélye elég valószínűnek tekinthető, hiszen erről korábban többször is beszélt már a Bioware, ellenben az ötödik rész érkezése azért nyilván nagyban függ a negyedik sikerétől és fogadtatásától is. Persze ettől még jó tudni, hogy a Bioware ennyire előre gondolkodik.
4 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Akkor ők jó 5-6 évre előre gondolkodnak, ami azért felesleges, mert ki tudja addig még mi minden fejlődik a játékiparban. Lehet, mire odaérünk, dobhatják a kukába az egész tervet.

válasz erre

Imperator

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Már a második rész óta nem igazán tudják hogy mi legyen benne.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jó nekik. Elmondhatnák.

válasz erre

muki

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez már csak azért is jó mert legalább a mostani rész is annak szellemében készül, mi lesz a folytatásban.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljamarco profiljaHellblade profiljaMarduk profiljagery1113 profilja