A Bioware kérte az EA-t, hogy a Mass Effect Andromedát Frostbite motor hajtsa

2018. április 10.
6.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyon kényes kérdést tisztázott a felemásra sikerült Mass Effect Andromeda kapcsán a Bioware egykori munkatársa, lévén sokan az EA-t okolták azért, hogy ráerőltette a csapatra a Frostbite grafikus motort, ami számtalan nem várt problémát eredményezett.

Amint ugyanis ismert, a DICE eredetileg FPS-játékokhoz álmodta meg az engine-t, azonban Aaryn Flynn elmondta, hogy nem a kiadó nyomására használták fel ezt a Dragon Age: Inquisition-höz és a Mass Effect Andromeda fejlesztéséhez, a lehetőséget ugyanis ők kérték az Electronic Arts-tól.

A Bioware egykori menedzsere minderről a Kotaku munkatársainak beszélt egy interjú során, amiből kiderült, hogy a saját grafikus motor és az Unreal Engine is szóba került a munkálatok kezdetén, azonban akkor mégis a Frostbite tűnt a legjobb, legolcsóbb és legegyszerűbb megoldásnak, noha a fejlesztőknek később rengeteg problémájuk akadt vele, ami sajnos a Mass Effect Andromeda végleges változatán is meglátszott.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja

Szóval ezért nem tudták rá rendesen leprogramozni?
Érdekes...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja

Komolyan mérlegelték azt hogy mi a legolcsóbb??? Egy ilyen címnél? Egyetlen dologra kellett volna csak figyelni: a minőségre.

válasz erre

Direktor

1 éve, 9 hónapja

Na ez egy érdekes infó, és nagyon nem is értem hogy miért volt ez jó nekik.

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaGargameth profilja