A BioWare egykori alkalmazottja, Mike Laidlaw a Ubisofthoz igazolt

2018. december 05.
8.9241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft Quebec divízió évekig csak besegített a vállalat különféle játékaiba, azonban 2015-ben lehetőséget kaptak rá, hogy bizonyítsanak, az első komolyabb munkájuk az Assassin's Creed: Syndicate volt.

A következő, fontosabb projektjük a nemrég megjelent Assassin's Creed Odyssey, ami már inkább egy RPG játék, mintsem egy akciójáték, így valahol érthető is a bejelentés, miszerint Mike Laidlaw, a BioWare egykori munkatársa ehhez a stúdióhoz igazolt.

A Ubisoft Quebec elmondása alapján Laidlaw kreatív konzultánsként működött közre az elmúlt kilenc hónapban egy titokzatos projekt kapcsán, mostanra pedig eljutottak odáig, hogy ezt a partnerkapcsolatot véglegesítsék is.

Laidlaw egyébiránt a Dragon Age-széria kapcsán tette le a védjegyét, viszont természetesen a BioWare többi címében is komoly szerepet vállalt, mint például a Mass Effectben, vagy éppenséggel a Jade Empire-ben.
4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Átment a kaptafa gyárba? Hát gratulálok neki.

válasz erre

WarriorAutobot

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Sok sikert a jövőbeli munkáihoz.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kíváncsi vagyok mivel fognak előrukkolni.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mondjuk az sem mindegy mi volt ott..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljawazko profiljaMarduk profiljaEspio profiljarichie8 profiljaEAG1 profiljakylx profiljamarco profiljaTuhajohn profiljagery1113 profilja