A Bethesda megerősítette a Wolfenstein III érkezését

2018. szeptember 14.
3.1011
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kis túlzással akár mérget is vehetünk arra, hogy néhány éven belül tovább bővül a Wolfenstein univerzuma, Pete Hines, avagy a Bethesda vezére ugyanis a Metro magazin munkatársainak egy interjúban megerősítette, hogy határozottan érkezik a harmadik teljes epizód.

Pete a beszélgetésben elmondta, hogy már fejlesztés alatt áll a Wolfenstein III - a játékot ő is nevén nevezte -, hiszen ők is mindannyian látni akarják, hogy miként záródik majd le ez a nagyszerű sztori, ugyanakkor annak is megvan a maga oka, hogy a MachineGames előbb a Wolfenstein: Youngblood munkálatait helyezte prioritásba.

Ez Pete Hines szerint egyfajta pihenő a számukra, amivel elszakadhatnak a fő történeti száltól, így van idejük új ötleteket gyűjteni annak érdekében, hogy Blazkowicz kooperatív kalandja után egy vérbeli Wolfenstein-játékkal térjenek vissza, és zárják le a pár évvel ezelőtt újraindított sztoriszálat.
5 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 napja

Nagyon helyes, kell, mint egy falat kenyér

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 6 napja

http://www.youtube.com/watch?v=fH3jL28bkAw

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 6 napja

Királyság! Várós!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

YESSSS!!!

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 6 napja

Bár egyértelmű volt, de akkor is nagyon örülök neki!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DrThezeus profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljamarco profiljagery1113 profiljaWillThaWheel profilja