A Battlefield 1 és a Titanfall 2 is csatlakozik az EA Access és az Origin Access kínálatához

2017. július 08.
4.5461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy bejelentéssel szolgált az Electronic Arts, akik megerősítették, hogy hamarosan felküldik az EA Access és az Origin Access kínálatába is a Battlefield 1-et és a Titanfall 2-t, melyeket így bárki ingyen letölthet majd magának egy előfizetésért cserébe.

Az EA szerint nem holmi megvágott verziók, hanem a teljes változatok válnak elérhetővé ebben a formában, sőt mi több, várhatóan még júliusban felkerülhet ide a Star Wars Battlefront összes DLC csomagja is, amivel teljessé tehetjük a DICE akciójátékát.

Ha még mindig nem éreznél késztetést magadban arra, hogy 5 dolláros havidíj, vagy 30 dolláros éves előfizetésért igénybe vedd az EA Access vagy az Origin Access szolgáltatást, akkor elmondjuk, hogy a kiadó minden felhasználónak lehetőséget ad arra, hogy az őszi megjelenés előtt kipróbálhasson olyan sportjátékokat, mint a FIFA 18, a Madden NFL 18, az NHL 18 vagy az NBA Live 18.
Battlefield 1-et és a Titanfall 2-t, melyeket így bárki ingyen letölthet majd magának egy előfizetésért cserébe.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 11 napja

Ha valaki olyan, mint én és az online nem érdekli, annak ezek nagyon jó ajánlatok, mert 5 dollárból kb. végig is játszod bármelyik játékot, 1 hónap bőven elég rá és töredék áron, mint ha megvennéd.

válasz erre

Bvektor

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Az a baj, hogy mindig kicsit túl későn adnak hozzá adott játékot. Minden esetre többször is gondolkoztam már azon, hogy előfizetek, ennyi játékért havi 5$ elég korrektnek mondható ár. Már csak akkor is ha az ember azt nézi, hogy egy BF1 árából (60$) még havonta fizetve is 1évet kap, ha meg egyben kifizeti akkor 2év Access.

válasz erre

VaPe

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Mondjuk ez megér havi 5 dollárt...

válasz erre

muki

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Na ennek végre értelme is van! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ez legalább megéri.

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja