A Banu űrlényekről szól a legújabb Star Citizen videó

2017. április 24.
3.7411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Los Angeles-i Cloud Imperium Games csapata egy újabb alapos prezentációt mutatott be nekünk az év egyik legjobban várt űrszimulátoráról, amely Star Citizen címmel a legfrissebb hírek szerint már 147 millió dollárból készülhet el.

Az aktuális videó egyébiránt több mint 35 perc hosszú lett, és bár a fejlesztők számtalan témát érintenek benne, a középpontban azonban a Banu faj áll, akik első ránézésre úgy festenek, mint Groot a Galaxis őrzői mozifilmből.

A fejlesztői napló jóvoltából egyébiránt nemcsak, hogy mindent megtudhatunk a kérdéses idegen fajról, hanem mindemellett még olyan apróságok is szóba kerülnek, mint Defender névre keresztelt hajójuk, külső és belső sajátosságaik és így tovább. Ha van fél órátok, ne hagyjátok ki!

Nézd nagyban ezt a videót!



Star Citizen címmel a legfrissebb hírek szerint már 147 millió dollárból készülhet el.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 10 napja

Érdekes, hogy a legtöbb űrjátékban emberszabású fajként képzelik el az idegeneket, pedig a valóságban szerintem több, mint valószínű, hogy nem azok (igen, én hiszek benne, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben).

Amúgy szerintem ez a játék hatalmas bukta lesz, a túl sok pénz miatt. Játékos oldalról elvárja az ember, hogy ennyi pénzből olyan pöpec történet, grafika, optimalizáltság, játékidő, stb. legyen, amit eddig sehol nem tapasztalhattunk. Fejlesztői oldalról meg szerintem mindig újabb és újabb ötletek jönnek, ahogy egyre több pénz folyik be, ezért is megy ilyen lassan a fejlesztés, mert mindig beraknak valami újat. A játék nem lesz egységes, és ezeknél az újonnan berakott dolgoknál fognak kiütközni legjobban a hiányosságok. Szerintem.

válasz erre
Star Citizen
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja