A Bandai Namco-val állt össze a HTC

2017. június 19.
3.4011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC pár évvel ezelőtt még igencsak távol állt a gamerektől, maximum az androidos készülékeiken futó mobiljátékok kapcsán lehetett összekötni a két témát, egy ideje azonban a jövő játékirányzatának egyik legmeghatározóbb cégeként gondolhatunk rájuk.

Mindezt a HTC ViVe VR Headsetnek köszönhetik, mely az Oculus Rift legnagyobb ellenfele és egyben az egyik legkomolyabb megoldás a piacon. Valahogy azonban az igazán átütő siker még mindig hiányzik ebből a piacból, de a HTC azért lelkesen próbálkozik.

Nemrég bejelentették, hogy a híres japán videojáték-kiadóval, a Bandai Namco-val álltak össze annak érdekében, hogy megmutassák, milyen extra élményeket kínál a virtuális valóság és a HTC ViVe. A Bandai Namco Entertainment Japánban már épített egy különleges helyszínt, ahol a VR élményekbe vezetik be az érdeklődőket, ezt pedig mostantól kiemelten támogatja a HTC.

Itt a látogatók a ViVe-on keresztül például kipróbálhatják a Mario Kart Arcade GP VR-t, mely teljesen új élményeket kínál egy klasszikus játékkal. A HTC azt is megemlítette, hogy számos hasonló projektet támogatnak majd a jövőben.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

Nekem valahogy úgy tűnik, hogy a VR-t erőltetni próbálják, de a gamer gyomor meg nehezen veszi be, pedig az látszik, hogy jó dolgokat ki lehet hozni belőle. Egyik gyártónál is felbukkan néha egy-egy VR termék, akár egy egész játék, akár csak egy techdemó, de nagy tömegekben nem árasztanak el minket és igazából szerintem szemüveg sem kelt el valami hű de nagy mennyiségben.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja