A 80-as évekbe repít vissza minket a Call of Duty: Infinite Warfare - Zombies játékmódja

2016. augusztus 17.
3.0941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision és az Infinity Ward hivatalosan is lerántották a leplet a Call of Duty: Infinite Warfare - Zombies játékmódjáról, amiről kiderült, hogy egyenesen a legendás nyolcvanas évekbe repít majd vissza minket, ezáltal neonfényben, korhű zenével és körítéssel irthatjuk benne az élőhalottakat.
Advertisement

A Zombies in Spaceland névre keresztelt kooperatív módban a szokásos körítés vár ránk a játékmenet terén, méghozzá a korszak négy klasszikus karakterével a középpontban, akiket ikonikus színészek szólaltatnak majd meg a pályákon.

Ennek megfelelően a játékosok egy jock, egy nerd, egy valley girl és egy rapper bőrébe bújhatnak majd bele, akiket olyan színészek és komikusok személyesítenek majd meg, mint Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad), Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) és Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer).

Ha mindez nem lenne elég, a játék egy vidámparkban játszódik, ahol állítólagosan egy különleges DJ-vel is találkozhatunk majd, aki nem csak a megfelelő zenéket szolgáltatja a körítéshez, hanem a hangját állítólagosan maga David Hasselhoff biztosítja - noha ez utóbbi még nem hivatalos információ.

A Zombies in Spaceland sztorija egyébiránt négy feltörekvő színész történetét meséli el, akik egy meghallgatás miatt mentek el a kérdéses helyszínre, de azt senki sem mondta nekik, hogy mindez egészen más lesz majd, mint amit megszoktak.

A kérdéses zombis mókáról a hírek szerint ma délután 6 óra magasságában egy live streamből többet is megtudhatunk majd, addig azonban be kell érnetek az első trailerrel.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

totyak

4 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez nekem inkább tűnik deadrising-nak, mint CoD-nak. Annak jó is lenne, CoD-nak béna.

válasz erre

Gólem

4 éve, 11 hónapja és 8 napja

Jajj istenem ez nagyon gáz.

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja