A 80 éves Skyrim-függő nagymamánál menőbbet ma már tuti nem fogsz látni!

2016. október 31.
3.5121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hogy nekünk 80 éves korunkra már a porainkból sem marad, ahhoz nem is férhet kétség, ellenben Shirley Curry hiába töltötte be ezt a csodálatos kort, megpróbálja hasznosan eltölteni hátralévő idejét.
 

Meglepő módon nem kötőtűt vett a kezébe, és nem is egy brazil szappanopera előtt ül minden délután, hanem a számítógépet nyomja, méghozzá a videojáték kedvéért! Shirley ugyanis a világ legidősebb Skyrim-játékosa.

Nem elég, hogy imádja a kérdéses alkotást, még a Youtube-on is aktív, hiszen a néni elképesztően cuki videók részeként számol be követőinek arról, hogy éppen mit csinált a játékon belül, hiszen - mint videóiból kiderül - neki óriási élményt jelent már az is, ha egyedül legyőzhet akár három medvét.

Hogy a nagyi mennyire nem egy csinált Youtube-sztár, azt mi sem bizonyítja jobban más, minthogy éppen a hétvégén lőtte fel a 300. videóját, amelyek nem a minőségükről, és nem is óriási élményükről váltak ismertté, sokkal inkább azért, mert egy 80 éves néni szemén keresztül ismerhetjük meg velük a játékot, ami kis túlzással az "újszülöttnek minden új" érzetét kelti bennünk. Azért reméljük süteményt is ennyire jól tud sütni a mama!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

venoman

5 éve, 3 hónapja és 11 napja

Precíz a nagyi ez azt jelzi Aranyos

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

Az igen!
Az unokái biztosan imádják (feltéve ha szeretik a videójátékokat) a csatornáját. Tényleg olyan mint egy kisgyerek mikor mindent megnéz egy adott pályán. Az Alien Isolation videójában nagyon tolta.

válasz erre

muki

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

Nagy forma a nagyi!

válasz erre

rDAVE

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

Nagyon vagány néni!

válasz erre

totyak

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

Azt ugyan nem értem mit mond a hölgy, de azt így is érzem, hogy ez fél óra tömény unalom. Lehet, hogy ez csak a 300. feltöltésnek szól és egyébként meg fantasztikus videókat tol. Jobb lenne, ha játék közben mutatná magát és a reakcióit.

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
6.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja