A 343 Industries már tervezi a Halo 6-ot

2015. szeptember 26.
3.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Halo 5-re még várnunk kell, hiszen majd csak október 27-én fog megjelenni, ám a sorozat rajongói örülhetnek ugyanis a 343 Industries már a jövőt tervezgetik.

A 343 Industries vezetője, Bonnie Ross és a Halo fejlesztési direktora Frank O'Connor árulták el, hogy már tervezik mi is lesz a sorozat későbbi részeiben.

O'Connor a következőket mondta:

Mi már úgymond tudjuk, hogy mi is fog történni a következő játékban és komoly tervezési és írási fázisban van a következő játék, ami igazi luxus, hiszen sosem voltunk még ilyen helyzetben ezelőtt. Így mi tudjuk, hogy nagyjából mi fog történni az elkövetkezendő 10 évben. De már az a tudat, hogy mi is fog történni a következő játékban, már az egy nagyon jó érzés számomra.

Ross megjegyezte, hogy minden Halo játék utal arra mi is fog történni a következő részben:

Nézd meg a Halo 4 befejezését és, hogy hol van Master Chief, ezért természetesen tudjuk hová is megyünk a Halo 5-el és 6-al. Van egy epikus sci-fi univerzumunk és van egy csomó lehetőségünk, hogy miként rakjuk össze a darabokat. A vászon ott van számunkra, hogy fessünk.
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 10 hónapja és 26 napja

Mindenki így csinálja, már a friss rész kiadása előtt elkezdik a következőt fejleszteni. Csak éppen nem szokták ennyire nyíltan kimondani.

válasz erre

C64 fun

4 éve, 10 hónapja és 26 napja

Hülye lenne nem tervezni. A Forza és a Halo a két húzócím, nem tehetik meg hogy nem csinálják mindig a következő epizódot.

válasz erre

muki

4 éve, 10 hónapja és 27 napja

Helyes! Várható volt hogy nem hagyják veszni a legnagyobb exkluzív címek egyikét!

válasz erre

kpal

4 éve, 10 hónapja és 27 napja

Ők már tudják mi lesz 10év múlva

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja