A 30. évfordulóra NES és SNES kazettán jelenik meg újra a Mega Man 2 és a Mega Man X

2018. május 02.
5.0981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Idén ünnepli harmincadik évfordulóját a Mega Man-sorozat, aminek alkalmából a Capcom számtalan meglepetéssel kényezteti majd a rajongókat, de az egyik legkülönlegesebb alighanem a Mega Man 2 és a Mega Man X ismételt megjelentetése lesz.

A két játékot ugyanis nem holmi felújított változatban vagy a modern konzolokra készítik el, hanem az iam8bit csapatával közös kooperációban NES és SNES kazettán jelentetik meg újra, melyek természetesen nemcsak díszként szolgálnak, hanem a megfelelő konzolokban működőképesek is lesznek.

A 30. évfordulóra NES és SNES kazettán jelenik meg újra a Mega Man 2 és a Mega Man X - 2. kép

A kérdéses kazettákból összesen 8500 darab készül, érdekesség pedig, hogy 1000 darab speciális változat lesz, ami világítani fog a sötétben, azonban ezek véletlenszerűen kerülnek a polcokra, így senki sem tudja majd, hogy mit választ.

A 30. évfordulóra NES és SNES kazettán jelenik meg újra a Mega Man 2 és a Mega Man X - 3. kép

A kapcsolódó retro dobozban érkező kazetták 100 dollárba kerülnek, egyelőre azonban nem tudni még, hogy pontosan mikor érkezhetnek.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja

Őszintén nagyon sajnálom, hogy abban az időben, amikor ilyen kazettás játékok voltak a topon, én még kis pisis voltam és amúgy sem volt túlzottan elterjedt felénk még az ilyesmi, ráadásul nem is kaptam volna ilyen drága cuccot. Pedig szerintem ezek a kazetták ezerszer menőbbek, mint a mostani lemezes termékek, a digitális tartalmakat meg nem is említem, mert (kövezettek meg) nekem az már majdnem annyi, mint a warez, csak még fizetek is érte.

Az, hogy még 2018-ban ilyen kazetták megjelennek, valami felemelő érzés. Az meg milyen menő már, hogy nem tudod, hogy a speckót veszed-e, vagy csak a simát. Nyilván a gyűjtők mindkettőt megszerzik, bár így nyilván nem lesz túl sok bontatlanul hagyott darab. Viszont elég kis mennyiség és elég szépen megkérik az árát.

Ha jól rémlik, nem is olyan régen volt már valami játékból egy ugyanilyen akció, ott is voltak speckó, világítós kazik.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 5 hónapja és 1 napja

Ez nagyon király cucc! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 5 hónapja és 1 napja

Hatalmas! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja