A 2024-es párizsi olimpián már e-sport is lehet!

2017. augusztus 09.
3.7141
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részleteket közölt Tony Estanguet, a 2024-es párizsi nyári olimpia egyik társszervezője az NBC Sports munkatársaival egy interjúban, amikor arról kérdezték, hogy az eseményen szerepet kaphat-e majd az e-sport vagy ez továbbra is meredek egy feltételezés.

Tony kiemelte, hogy nem ők lennének, ha határozottan és azonnal nemet mondanának erre a lehetőségre, illetve elzárkóznának tőle, hiszen tisztában vannak azzal, hogy a mai fiatalokat mennyire érdekli az e-sport, ezáltal ők teljesen nyitottak a témában.

A szervező természetesen semmiféle konkrétumot sem ígért meg, de azt igen, hogy leülnek és kommunikálni fognak az e-sport képviselőivel, keresni fogják a hidakat és a közös megoldásokat arra, hogy 2024-ben már a virtuális sport is megjelenhessen az olimpián.

Persze nem kizárt, hogy ezek után a japánok megelőzik őket a 2020-as tokiói olimpián, hiszen mégiscsak a videojátékok őshazájáról van szó, és ha valahol, akkor ott illene először e-sportot engedni egy ilyen nívós sporteseményre.
7 hozzászólás

WillThaWheel

7 hónapja, 3 napja

Nem értem miért kell mindenáron az olimpiához csatolni, meg sportnak hívni... Nekem már az is elég, hogy egyáltalán létezik, és akkor nézhetem a profikat az interneten, amikor akarom.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 3 napja

Megcsúfolnák az Olimpia szellemiségét, ha ilyesmit engedélyeznek. Rendezzenek 4 évente egy eseményt, amit e-sport olimpiának neveznek és ott bohóckodjanak, ne az igazi sportolók között.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 4 napja

Ez már túlzás azért.

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 4 napja

Akinek ez egyáltalán felmerült az agyában azt meg kéne nézetni!

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 4 napja

Jó dolog, de csak bizonyos mértékig! E-sport nem kell az olimpiára!

válasz erre

Vidoros

7 hónapja, 4 napja

Ez azért elég nevetséges! Az eSport egy tök jó poén de NEM SPORT. Ha ezt megszavazzák, komoly gond van a fejekben.

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 4 napja

A hülyeségnek is van határa! Ez nagyon gáz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljaGargameth profiljaturatur profiljagery1113 profiljaYanez profilja