A 13-as őrség és a labirintus kapták a főszerepet a legújabb Remnant: From the Ashes videón

2019. július 05.
4.8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nincsenek túl nagy elvárásaink a Gunfire Games által készített Remnant: From the Ashes kapcsán, azonban beteges világa, illetve külső nézetes, akciókkal teletűzdelt túlélős élménye még kellemes meglepetésekkel szolgálhat számunkra.

Erre utal többek között a játékhoz berobogott aktuális kedvcsináló is, melynek középpontjába a 13-as őrség, valamint egy rejtélyes labirintus került, melyek a történet és a játékmenet tekintetében egyaránt fontos szerepet kapnak majd a Remnant: From the Ashes-ben.

Míg előbbi ugyanis az emberiség egyik menedéke lesz, ahol a játékos megpihenhet és fejlesztheti magát, addig a labirintus azt a célt szolgálja, hogy fizikai kapcsolatot létesítsen a dimenziók és a bolygók között, tehát mindkét helyet gyakran láthatjuk majd a Remnant: From the Ashes-ben, miután augusztus 20-án megjelent PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Remnant: From the Ashes kapcsán, azonban beteges világa, illetve külső nézetes, akciókkal teletűzdelt túlélős élménye még kellemes meglepetésekkel szolgálhat számunkra.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Rohadtul le vagyok maradva mert azt sem tudom mi ez. röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nem rossz a hangulata. mosolygó smiley

válasz erre
Remnant: From the Ashes
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja