83 címmel hidegháborús taktikai FPS-t jelentett be az Antimatter Games

2019. március 14.
5.7871
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen izgalmas bejelentéssel szolgált az Antimatter Games csapata, a Killing Floorban és az Evolve-ban is segédkező, de leginkább a Rising Stormról ismert brigád ugyanis egy keményvonalas taktikai FPS-t jelentett be a rajongóknak.

A szimplán 83 címmel bemutatott játék a hidegháborús időszakba repít vissza minket, de azon belül is fiktív események várnak ránk, lévén a NATO és a Varsói Szerződés tagországai között egy óriási háború robban ki a fegyverkezési verseny hatására, aminek jóvoltából nekünk is lehetőségünk nyílik majd részt venni a konfliktusban.

Bár az első trailer alapján a 83 nem lesz egy grafikai csoda, de a Rising Stormot sem ezért, hanem a realizmus miatt kedveltük, amiből itt sem lesz hiány, lévén soha nem látott alaposságú megoldások várnak majd ránk, méghozzá főként a multira kiélezve az eseményeket. Megjelenés valamikor az idén, egyelőre közelebbről meg nem nevezett platformokra, de a PC-re már most mérget vehetünk!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Lövések elég érdekesen néznek ki, meg úgy mozognak mint egy lassított felvétel, de azért kíváncsi vagyok rá.

válasz erre

Dav2377

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Egyszer megéri szerintem kipróbálni remélem

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Így elsőre elég érdekesnek hangzik, és nem is néz ki rosszul....

válasz erre
83
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljamarco profilja adambalonyi profiljagery1113 profiljamarco profiljaStarjumper profilja