8 karakter és korai hozzáférés közel 10 ezerért? Kész rablás a Rainbow Six: Siege Year 2!

2016. november 29.
3.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft a korábbi ígéreteknek megfelelően hivatalosan is lerántotta a leplet a Rainbow Six: Siege második évadáról, aminek köszönhetően megtudtuk, hogy milyen extrákra is számíthatnak azok, akik hajlandóak kiadni még 30 dollárt a játékért.

A közel 10 ezer forintba kerülő második szezon kapcsán nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy pofátlan lehúzás a Ubisoft részéről, hiszen ezért az összegért 8 új operátor mellett ugyanennyi sisak és uniformis, R6 Carbon charm, 600 R6 kredit, valamint néhány VIP perk jár.

Utóbbiak kapcsán 7 napos korai hozzáférést kapunk az új karakterekhez, méghozzá 10 százalékos in-game shop akció, 5 százalékos Renown boost, valamint 2 extra napi kihívás mellett.

A bónuszok 2018. február 7-ig fedezik a fentieket, és ha 2017. február 7-ig befizetünk a második évadra, azért még egy plusz Obsidian fegyver skint is kapunk. Sőt mi több, ha az első szezont is megvettük, további 600 R6 kredit üti a markunkat. Ez megér nektek 10 ezret?
Rainbow Six: Siege második évadáról, aminek köszönhetően megtudtuk, hogy milyen extrákra is számíthatnak azok, akik hajlandóak kiadni még 30 dollárt a játékért.'>
6 hozzászólás

kpal

8 éve, 6 napja

Biztos lesznek sokan akik ebben formában ezért fizetnek.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 napja

Erre van egy nagyon jó kép csak nem találom sehol. szomorú smiley
Mikor Godzilla megy a tengerbe és közbe mondogatja hogy: Nope! Nope! NOPE!

válasz erre

movi

8 éve, 8 napja

Maga a játék szerintem nagyon jó! A szezonbérletet eddig sem vettem meg! Alapból, ha jól emlékszem van vagy húsz karakter! Bőven elég! Inkább a bérlet árán veszek más teljes játékot, az többet ér!

válasz erre

Hentes

8 éve, 8 napja

Egy szóval: nem.

válasz erre

totyak

8 éve, 8 napja

A leírtak feléről nem is tudom mire jó a játékban röhögő smiley Mindent összevetve nagyon nem ér ennyit a pakk. Még 1-2 ezres és az ember vesz egy teljesen új játékot. Persze a rajongók másképp értékelik az ilyesmit, gondolom sokan megveszik majd.

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 8 napja

Szerintem ennyit nem ér a dolog, de persze lehet akinek igen, érni fog ennyit. mosolygó smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja