7.1-es headsettel bővít a Razer

2016. szeptember 04.
3.3651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer hosszú évek óta az egyik legkedveltebb gamer kiegészítőkkel foglalkozó vállalat, korábban pedig nagyon aktívak voltak, manapság azonban megfontoltság és biztonsági játék jellemezi őket.

Néhány új területre is beléptek az elmúlt években, illetve érkeztek új családok is, mint például a ManO'War széria. A korábbi vezeték nélküli változat után nemrég bejelentették a ManO'War 7.1 névre keresztelt vezetékes headsetet, mely nevéből adódóan 7.1-es hangzást kínál, de sajnos csak virtuális formában.

Egy 140 eurós headsettől sokan elvárnák már a valós 7.1-et, de az USB-s digitális-analóg átalakító csak erre képes. Kapunk viszont tisztán analóg kapcsolatot (3,5 mm-es audio jack) is, így PlayStation 4 és Xbox One kompatibilis az újdonság.
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez még mindig állatiul néz ki meglepett smiley kacsintó smiley

válasz erre

szattila

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

1,5 évet bírta a tőlük vásárolt füles párnája ami szó szerint z@r' target='_blank' rel='nofollow'>sz@rá ment pedig nem extrém körülmények között volt használva, a nevesincs füles meg 2 éve megvan és nem is látszik hogy volt használva, a Razer árán 4 ilyen fülest vehetek.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

Az én fülesem is bírja a 7.1-et virtuálisan és a töredéke volt az ára ehhez képest.

válasz erre

WillThaWheel

8 éve, 2 hónapja és 18 napja

Akkor így kb minden fülest el lehet adni 7.1 felirattal, ha úgy is csak virtuális? Az én Krakenem is tudja ezt a virtual7.1 cuccot, pedig fele ennyibe sem került...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja