60 GB-os Toshiba mini-HDD, hamarosan az iPod-ban is

2004. június 03.
1.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Toshiba bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja 1,8"-es merevlemezes meghajtójának 60 GB-os változatát, amelynek forgalmazásához már üzleti partnert is találtak az Apple képében.
Advertisement

A bejelentés a héten zajló taipei-i Computex 2004 kiállításon hangzott el, ahol a gyártó képviselői azt is elmondták, hogy az új szerkezetek sorozatgyártását július-augusztus folyamán tervezik beindítani. A Toshiba jelenlegi legnagyobb kapacitású 1,8"-es merevlemezes meghajtója két, egyenként 20 GB-os merevlemezt tartalmaz, amelyek teljesítőképességét 30 GB-ra növelték az új termék esetében.

A cég képviselője szerint már konkrét megrendelésük van az új meghajtókra az Apple részéről, amelynek iPod lejátszóihoz a Toshiba havonta 350.000 darabot szállít kisméretű merevlemezes meghajtóinak 15, 20 és 40 GB-os verzióiból.

Az Apple iPod lejátszóinak népszerűsége az egyik fő oka annak, hogy a Toshiba a jelenlegi 800 ezerről a hamarosan 1 millióra szeretné emelni 1,8, illetve 2,5"-es merevlemezeinek gyártási kapacitását. A Toshiba képviselője elmondta még, hogy az Apple mellett több más olyan cég is érdeklődött új termékük iránt, amely az iPod-hoz hasonló hordozható zenei, illetve multimédia-lejátszók forgalmazását tervezi a közeljövőben.

Kapcsolódó linkek:
Toshiba Corporation
Advertisement
1 hozzászólás

italianman

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nem is tudom ;hogy miért jöttem ide. Az apple az ellenségem.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profilja