60 FPS-sel is élvezhető lesz a Ratchet and Clank: Rift Apart

2020. augusztus 28.
4.9831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sajnos szomorú, de még a PS5 kapujában is kérdéses az, hogy egyes játékok támogatni fogják-e a 60 FPS-t, azonban egy jó hír már biztosan van, miszerint a Ratchet and Clank: Rift Apart támogatni fogja az úgynevezett "Performance Mode"-ot.

Mindezt maga az Insomniac Games jelentette be, úgyhogy teljes mértékben hivatalos az információ. Alapvetően két megjelenítési móddal fog szolgálni az alkotás: 4K / 30 FPS lehetőséggel, valamint egy alacsonyabb felbontás, plusz 60 FPS kombóval. Utóbbinál nem tudni még, mekkora lesz a felbontás.

Belegondolni is elképesztő, hogy egy, a Pixar-mesék grafikáját magán hordozó csoda miként fog festeni 60 FPS mellett, de szerencsére a PS5 premierje után nem sokkal megtudjuk, tekintve hogy valamikor a konzol debütálása után jön a játék.

4 hozzászólás

drift3r91

2 hónapja,

Van egy PS4 pro m limited edition, szeretm is nagyon, mert anno ps4-en egy átok volt a god of war igen be tudott szaggatni 1080p/30fps el most viszont megy a performance pron 1080p/60fps és 0 frame esés. De könyörgöm egy spider mannél lesz 4K 60 rt offal és ez a játék erre nem lesz képes? Eközben akinek van egy jó gép alapja vesz 200 ért de legyen 250 egy 3080at és 4k 60ba cyberpunkozik majd. Vagy mondhatnám a death strandiget horizon t ami ps4 promon 30fps el gut 1080ti vel meg álom 60+. És tudom h a Pc drága ezért íirtam h jó alap mert egy erős proci 16gb ram nál már csak karit kell fejleszteni egyenlőre. Ne legyenek illúzióink a PS5 is kerül majd közel 200ba és azt a számítási teljesítményt a 1080ti-m tudja ami nem mai kari. Aki fejleszt az már konzolt is 4 évente vesz amit egy jobb videókari is kibír. Mert hát ugye kb 4 év múlva jönnek a ráncfelvarrott konzolok. PS5pro talán már elhozza a 4k/60at fixen minden játékban. Sajnos ennyi pénzért ennyi teljesítményt kapunk ami nem rossz csak hát a 120Hz es OLED-eket se ezek a konzolok fogják kihasználni. Nincsen 4k elvárásom tükörsima 60fps legyen szép graffal. God of War is álomszép performance módban is és nem pixeles 3 méterről egy 55" os 4K HDR-en ami sztem sokkal többet dob látványon mint a felbontás. Nézzetek egy xbox one x gta 5 online full szerver vidit könyörög a 20fps ért. Azért ezt egy low budget pc is tudja

válasz erre

totyak

2 hónapja, 3 napja

Sem a felbontásra, sem az fps számra nem vagyok ráizgulva, én 30 fps-sel is tök jól elvagyok, de azért ez tényleg elég vicces, hogy nem megy majd a 4K 60fps, holott már a mostani generáción ezt várták a játékosok.

válasz erre

muki

2 hónapja, 4 napja

4K 60fps lenne az igazi, de ne legyünk telhetetlenek...

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 5 napja

Szerintem ez elvárható!

válasz erre
Ratchet and Clank: Rift Apart
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profilja