5 GB ingyen tárhely a Hotmailen

2007. augusztus 16.
3.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft 5 GB-ra növelte a Windows Live Hotmail online levelezőszolgáltatásán ingyenesen igénybe vehető tárhely méretét.

A Hotmail eddig 2 MB-ot kínált ingyen a felhasználóknak, most azonban a Google Gmail 2,8 GB-ját is sikerült felülmúlniuk. A Gmail 2004-es indulásakor még mindenkit lekörözött a maga 1 GB-jával; akkoriban a Microsoft Hotmailen például alig 2 MB-ot lehetett fizetés nélkül igénybe venni, igaz viszont, hogy a Gmail felhasználói köre korlátozott volt. A Microsoft májusban indította be megújított, végül Windows Live Hotmail-re keresztelt online levelezőszolgáltatást 2 GB tárhellyel, hogy felvegye a kesztyűt a konkurenciával, így a Gmail-lel és a Yahoo Mail-lel folytatott versenyben.

Az újítások között szerepel az átjárhatóság az alkalmazás és az Outlook Express között, illetve a megerősített biztonsági funkciók.

Az ingyenes szolgáltatás mellett a Microsoft és a Google is kínál fizetős prémium tárhelyet a felhasználóknak; a Hotmailen ez 10 GB évi 15 dollárért, míg a Gmailen 6 GB évi 20 dollárért.
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 3 hónapja és 23 napja

jo

válasz erre

Vendég

18 éve, 1 hónapja és 13 napja

Ez azért vicces mert kinek kell 5 GB? mosolygó smiley Én Gmail-es vagyok, és tökéletesen megvagyok vele elégedve és még 3 GB közelében sem járok...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja