52 egyedi boss vár ránk a The Division 2 endgame tartalmában

2019. március 08.
7.1771
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az első The Division komoly problémája volt, hogy egyszerűen nem volt endgame tartalom, és csak sok-sok patch után jött meg az a tartalom, amivel már el lehetett szüttyögni a játék befejeztével.

A második részre ezt olyan szinten orvosolják a srácok, hogy konkrétan a játék bejelentése óta szinte mindig meglepnek minket valami újdonsággal, hogy mégis mi vár majd ránk az endgame-ben, most például Redditen osztották meg az információt, hogy konkrétan 52 boss vár majd a játékosokra a sztori befejezte után. Ami rengeteg.

Első körben majd három strongholdot kell teljesíteni, hogy hozzáférhessünk a tényleges endgame-hez, a harmadik ezek közül akkor nyílik meg, ha elértük a harmincas szintet, ennek teljesítésével pedig azonnal drasztikus változást tapasztal a világban a játékos, és megérkezik a térképre a Black Tusk egység is, akik ellen teljesen más stratégiát kell felépíteni, mint a többi frakcióval szemben.

Korábban elfoglalt strongholdokat fognak a Black Tusk tagjai visszavenni, a cél pedig az lesz, hogy ezeket ismét elkobozzuk tőlük, ezzel fogjuk tudni majd megnyitni a további endgame tartalmakat. Konkrétan minden frakció főellenségei egy hagyományos kártyalap formájában lesznek feltüntetve, és ha megölünk egy boss-t, akkor kapunk érte jutalmakat, majd ha a teljes "paklit" semlegesítettük, akkor ismét nekik veselkedhetünk - persze előtte busás jutalomban részesülünk.

Lesz az endgame-ben egy vándor is, Cassie "The Gun Runner" Mendoza, aki másfél naponta fog valamerre tovább állni, nála pedig speciális felszereléseket vásárolhatunk, ami a jelenlegi állapotunkhoz igazodik, azaz ahol éppen tartunk az endgame-ben. A sztori utáni tartalom felosztását World Tierekben mérik, ez jelzi majd, hogy éppen mennyire tartunk előre az endgame-ben.
3 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Masszív tartalom lesz ez, úgy látom.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

Már csak a grafikán kéne csiszolni kicsit.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

Komoly felhozatal lesz ellenségből bakker!

válasz erre
The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaTuhajohn profilja