50 Cent: Blood On The Sand: Nem vész el, át sem alakul

2008. október 12.
1.8401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Még valamikor, néhány héttel ezelőtt értesültünk arról, hogy az Activision Blizzard a fúziók után megválik egyes címektől, nem kívánja kiadni azokat.

A Ghostbusters és a 50 Cent: Blood On The Sand nem fértek bele az egyesült játék hatalom jövőbeli terveikbe, így elvetették azok kiadási jogát. A színesbőrű hadaró második kalandjait a korai szóbeszédek szerint a THQ karolta fel, tehát a játék megmenekült a süllyesztőtől. Erre már kézzel fogható bizonyíték is fellelhető.

Szeptember végén még csupán egy megbízható forrásból származó pletyka volt, ma viszont már van rá bizonyíték is, a 50 Cent: Blood On The Sand nem vész el, át sem alakul, egyszerűen csak kényszerű kiadó váltáson esett át. Az OFLC classification site-ján megtalálható a cím és bizony, a THQ fogja ránk szabadítani az újabb tele rap-elt, vértől tocsogó pusztítást.

Megjelenési dátum sajnos továbbra sincs, talán nem lehet már olyan messze az a debüt. Bár illene egy kicsit erőteljesebben felfuttatni a címet, hiszen jelenleg sokan azt sem tudják hogy létezik egyáltalán. Így nem lesz belőle mindent vivő best seller. Kiderül, meglátjuk, a jövő zenéje. A játék jó kezekben van, biztosan jön, kérdés továbbra is az, hogy mikor.

OFLC classification
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja