50 Cent: Blood On The Sand: Hivatalosan a THQ-nál, 2009 elején érkezik

2008. október 24.
4.3731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az utóbbi napokban, hetekben mentek a hatalmas találgatások, hogy vajon mi lesz a második 50 Cent játék sorsa.
 

Eredetileg az Activision Blizzard szellemi tőkéjét képezte, miután magukba olvasztották a Vivendi-t, ám a hírek szerint a duzzadó óriás nem kívánt bábáskodni a cím felett, így annak kiadási jogairól lemondott. Később már arról érkeztek híradások, hogy az Activision mégis versenybe száll a szabadon heverő kiadási jogokra lecsapó THQ-val. Végül utóbbié lett hivatalosan a játék kiadási joga, lehetett sejteni már.

A találgatásoknak ezennel vége, a THQ büszkén jelenti, hogy a második, 50 Cent nevével fémjelzett, Blood On The Sand alcímmel ellátott játék hivatalosan is otthonra lelt a kiadónál, ők fogják 2009 elején a boltokba segíteni az akció anyagot. A 50 Cent rajongói bázis globális viszonylatban hatalmas, bár az első rész óriásit zakózott az ítészek előtt, a fanatikus rajongók szétkapkodtak belőle egy tekintélyes mannyiséget, jöhetett a folytatás.

A Swordfish Studios az Unreal Engine 3-as engine-t hívta segítségül, hogy formába öntsék a második agymenést, amelynek főszereplője ismét csak a pergő nyelvű pacsirta, rap-énekes, 50 Cent lesz, ám G-Unit-os barátai a háború hadszínterére is követik majd a néger megasztárt. Lesz drop-in/drop-out online kooperáció és néhány, eddig kiadatlan, exkluzív nóta, 50 Cent előadásában.

A third person shooter, 18 kizárólagos, új dalt foglal magába, mely mellett felcsendülnek már ismerős dallamok is a repertoárban. Emellett videoklippekkel is ámulatba kívánják majd ejteni a jó népet. A Blood On The Sand valamikor 2009 elején éri el az üzleteket, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon. Ez a cím is megmenekült a süllyesztőtől, az elkötelezett rajongók legnagyobb örömére. Window Shopper!
3 hozzászólás

FutuRetrO

14 éve, 16 napja

Vendég írta:
hogy lehet leszedni az oldalról játékokat??

vállaszotokat előre is köszi
A válasz tálalva. Őszintén reméljük, hogy mostantól többeknek is fel fog tűnni majd, ez egy Gamer Magazin, ahogy Kedves Vendégünk is felhívta rá szíves figyelmed.

válasz erre

Vendég

14 éve, 16 napja

Sehogy te idióta! Hatalmas betűkkel már azt is kiíyrták, hogy gamer magazin, de még így is van aki ennyire tompa? Hihetetlenek vagytok!

válasz erre

Vendég

14 éve, 16 napja

hogy lehet leszedni az oldalról játékokat??

vállaszotokat előre is köszi

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja