50 Cent: Blood On The Sand: Hivatalosan a THQ-nál, 2009 elején érkezik

2008. október 24.
4.1781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az utóbbi napokban, hetekben mentek a hatalmas találgatások, hogy vajon mi lesz a második 50 Cent játék sorsa.

Eredetileg az Activision Blizzard szellemi tőkéjét képezte, miután magukba olvasztották a Vivendi-t, ám a hírek szerint a duzzadó óriás nem kívánt bábáskodni a cím felett, így annak kiadási jogairól lemondott. Később már arról érkeztek híradások, hogy az Activision mégis versenybe száll a szabadon heverő kiadási jogokra lecsapó THQ-val. Végül utóbbié lett hivatalosan a játék kiadási joga, lehetett sejteni már.

A találgatásoknak ezennel vége, a THQ büszkén jelenti, hogy a második, 50 Cent nevével fémjelzett, Blood On The Sand alcímmel ellátott játék hivatalosan is otthonra lelt a kiadónál, ők fogják 2009 elején a boltokba segíteni az akció anyagot. A 50 Cent rajongói bázis globális viszonylatban hatalmas, bár az első rész óriásit zakózott az ítészek előtt, a fanatikus rajongók szétkapkodtak belőle egy tekintélyes mannyiséget, jöhetett a folytatás.

A Swordfish Studios az Unreal Engine 3-as engine-t hívta segítségül, hogy formába öntsék a második agymenést, amelynek főszereplője ismét csak a pergő nyelvű pacsirta, rap-énekes, 50 Cent lesz, ám G-Unit-os barátai a háború hadszínterére is követik majd a néger megasztárt. Lesz drop-in/drop-out online kooperáció és néhány, eddig kiadatlan, exkluzív nóta, 50 Cent előadásában.

A third person shooter, 18 kizárólagos, új dalt foglal magába, mely mellett felcsendülnek már ismerős dallamok is a repertoárban. Emellett videoklippekkel is ámulatba kívánják majd ejteni a jó népet. A Blood On The Sand valamikor 2009 elején éri el az üzleteket, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon. Ez a cím is megmenekült a süllyesztőtől, az elkötelezett rajongók legnagyobb örömére. Window Shopper!
3 hozzászólás

FutuRetrO

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Vendég írta:
hogy lehet leszedni az oldalról játékokat??

vállaszotokat előre is köszi
A válasz tálalva. Őszintén reméljük, hogy mostantól többeknek is fel fog tűnni majd, ez egy Gamer Magazin, ahogy Kedves Vendégünk is felhívta rá szíves figyelmed.

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Sehogy te idióta! Hatalmas betűkkel már azt is kiíyrták, hogy gamer magazin, de még így is van aki ennyire tompa? Hihetetlenek vagytok!

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

hogy lehet leszedni az oldalról játékokat??

vállaszotokat előre is köszi

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaMarduk profiljawazko profiljaHellblade profilja