50 Cent: Blood On The Sand: Gameplay action

2008. július 08.
6.2351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A világhírű repper, 50 Cent nem érte be egy videójátékos szerepléssel, neki ennél sokkal több kell.

Talán annál is inkább, mert az első rész, a 50 Cent: Bulletproof valami elképesztően mély sebeket hagyott az igényesebb rajongók lelkén. Eljön a szépítés ideje. Az elcseszett, elszúrt, elbaltázott bemutatkozás után idén ismét hadrendbe állnak, hogy helyre rakják a közép-keleten kialakult konfliktus helyzetet. Egy vérbeli háborús zónába csöppen főhősünk és néhány spanja, hogy egy ide illő, ronda szlenggel éljek.

A helyszín tehát adott, a szereplők úgyszintén (50 Cent, Tony Yayo, Lloyd Banks), akik majd legjobb tudásuk szerint próbálják nem csak, hogy túlélni, de megnyerni a kialakult háborút. Aki azt hiszi, hogy megússza a gyalogos küldetésekkel az máris tévedett, mert hőseink járművekre pattanva is osztják majd a forró fémet, itt most nem a fürge nyelvük fogja kihúzni őket a bajból.

A játék a népszerű Unreal Engine 3 grafikus motorra épül, így a vizuális körítés akár lehetne lehengerlő is. Talán lesz is. A korábbi képek után most egy gamaplay akcióval készültünk Nektek, az idén ősszel érkező játékot demonstrálni. A rengeteg tűzpárbaj aláfestésére számos exkluzív nótát pakolnak a készítők az anyagba, így a rajongók is maximálisan kielégülve érezhetik majd magukat. Mint mi annó a Michael Jackson féle Moonwalker játékban, ahol a Billie Jean-re tolhattuk a dance-et, az aranytorkú pop királlyal.

A 50 Cent: Blood On The Sand valamikor idén ősszel fut be PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Mit várhatunk a második felvonástól? Fogadjátok el ezt a kis ízelítőt, amolyan kóstolóként a nagy balhé előtt.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 26 napja

Szerintem jó lessz ez a game az első igaz nem volt legjobb főleg ps2-őn de én xbox 360-on szivesen kipróbálom

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja