50 Cent: Blood On The Sand: Dátumozva

2009. január 08.
4.5051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
50 Cent második digitális ámokfutása közel járt az elhalálozáshoz, hiszen a játék eredeti kiadója, az Activision, nemes egyszerűséggel lemondott róla, miután végbement a számtalanszor emlegetett összeolvadás.

Más szóval fogták és kiszanálták a Swordfish Studios játékát, amely a süllyesztőt elkerülendő, másik kiadót keresett íziben, mint tudjuk, nem hiába, a THQ örömmel jegyezte fel a kiadandó produktumok listájára, ezzel a cím biztonságba került, sőt, már a megjelenési dátum is csak karnyújtásnyira van.

A THQ bejelentette, hogy a Blood On The Sand február 20.-án éri el az öreg kontinens partjait, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon. Az első, szintén az amerikai rapper arcával/nevével fémjelzett játék kritikán aluli volt, de cserben nem hagyta a kiadóit, a minőségével fordított arányban relatív sokat hordtak szét belőle a performer rajongói.

Ezzel szemben a folytatás reményteljesebb darab elődénél, színesebb, szagosabb és kellemes külsejű darab, pörgős tűz és közelharcokkal fűszerezve, G-Unit-os vendégszereplőkkel megtoldva, 50 Cent zenei anyagokkal aláfestve. Egy kis közép-keleti háborúsdi van kilátásban, ha megbékélsz az ellenszenves, féldolláros gigasztár lényével, kellemesen fogsz szórakozni.
6 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 27 napja

nagyon szerike imádlak csuma

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nem képes összerakni zenét )))))))
Még is az élen áll, biztos azért mert nem szeretik.
LOL mekkora majom vagy!!!

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 16 napja

Az király hogy február 20.-a az x360-as és ps3-as megjelenés de ugyanakkor jön a pc-s verzió is vajon? merthogy az tuti hogy jön kinn van mindenhol csak itt hagyták le a srácok kiírni, vagy ők se tudják. amúgy blindman nem sértésképp de nem azért csinál játékot mert nem megy neki már a zenében. 2008 leggazdagabb rappere lett amúgy.

válasz erre

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 20 napja

Régebben még bejött a feeling,aztán el is ment ahogy jött... Őt is az önimádó népművészeti cserépedények közé sorolom..Tőlem akár éhen is halhat...

válasz erre

Blindman

12 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nem képes olyan zenét összedobni amelyet bekajolnak a népek,ezért újra a gangszta életmódot választja,ezúttal inkább virtuális formában;úgy mégiscsak megbocsájthatóbb (és persze kifizetődőbb).BROOOOÁÁÁÁFFF!!!!!

válasz erre

Lac

12 éve, 2 hónapja és 20 napja

Valamiért várom Egy próbát mindenképpen megér

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljaSándorkolbász profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaManiac profilja