500GB-os táblagépek érkezhetnek

2014. január 11.
1.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A CES 2014 alkalmával számos táblagépről rántották le a leplet, melyek elsősorban vagy árcédulájukkal vagy hardveres komponenseikkel kívántak kitűnni a mezőnyből.

Egy referenciamodell azonban merőben más téren kívánt felhajtást generálni. Ezt a bizonyos modellt meglepő módon a Seagate területén lehetett szemügyre venni, melyből már azért lehet következtetni a készülék mivoltjára.

A merevlemezekről elhíresült gyártó ugyanis a mostani modellekhez képest óriási tárhellyel ruházná fel a táblagépeket, annak érdekében, hogy még több célra lehessen őket használni. A kiállított modell nem kevesebb, mint 500GB tárhelyet kínált. Persze ekkora tárhely nagyobb helyet kíván, így a gyenge pont az akkumulátorok területén jöhet elő.

Természetesen a különleges modell jelenléte nem jelenti azt, hogy idén már minden gyártó ekkora méretű háttértárral szereli fel csúcsmodelljeit, azonban mindenképpen iránymutató az elképzelés.
5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

Semmi értelme. Gondolom beleraktak egy winchestert. Az viszont a rázkódást sem bírja és nehéz is. Nem hogy inkább az SSD-ket fejlesztenék.

válasz erre

Ace2

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nagyon jó ekkora tárhely, ha utazunk valahova lehetne rárakni játékokat és több filmet is röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

A klafa játékok 2-3 GB-osak. És ha elmegy az ember valahova vinni is akar magával filmeket játékokat akkor bizony kell a hely. Végre meglépi valaki már és nem kell a 4-32Gb-os kis semmikkel bohóckodni.

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

Minek??????

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nem sok értelmét látom ekkora háttértárolóval ellátott taboknak. Csak az ár lesz magasabb miatta.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja