500 millió dollárt tol évente az Amazon a játékiparba, és mégsem alkottak még maradandót

2021. január 30.
17.0131
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bloomberg két, tűzhöz közeli forrást szólaltatott meg az Amazon játékos ügyleteivel kapcsolatban, általuk pedig igencsak szaftos információk derültek ki, mint például hogy a vállalat évente 500 millió dollárt költ videojátékokra - és közben mégsem sikerült még egy sikeres alkotást sem piacra dobniuk.
 

Ebbe nem tartozik bele sem a Twitch, sem az Amazon Luna, színtisztán a játékos fejlesztésekről van szó. A vállalat ugyebár még mindig dolgozik a New Worldön, valamint gőzerővel ügyködnek A gyűrűk urás MMORPG-jükön is.

A cikk kitér arra is, hogy Mike Frazzini, a divízió fejese mennyire tapasztalatlan a játékfejlesztésben - színtisztán statisztikákra alapozza a döntéseit ahelyett, hogy mondjuk meghallgatná a tapasztalt fejlesztőket, akiket felvett.

Említést tesznek arról is, hogy a Lumberyard motorral egyenesen katasztrófa dolgozni, nincs hatásos ösztönzés a fejlesztők számára, illetve egy amolyan "tesó kultúra" van jelen a vállalatnál - vélhetően ezzel arra utalnak, hogy nincs különösebben hivatalos hangneme a munkakörnyezetnek.
3 hozzászólás

muki

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Égetik a pénzt, de le****ják, gondolom úgy vannak vele, van ilyen is, egyszer majd csak bejön.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

És amúgy tényleg. Mondani sem tudnék semmit tőlük.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát igen, ezt észrevettük.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt