500 Atomot kapott a játékos, aki a Fallout 76 miatt kért kárpótlást a Bethesdától

2018. november 27.
5.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra sem akar csillapodni a Fallout 76 körül kialakult botrány, amit tovább fokozott a múlt heti Black Friday is, ahol alaposan lenyomták a játék árát Amerikában, de ennek néhányan nem igazán örültek.

Bár történetünk főhőse egyetlen boltot sem zúzott szét dühében, azonban egy a Redditen csak IzaakGoldbaum név alatt bemutatkozott felhasználó azzal sokkolta a Fallout 76 rajongókat, hogy levelet írt a Bethesdának, amiben szóvá tette, hogy a Fekete Pénteken sokkal olcsóbban tudta volna megvenni a játékot, mint amennyit fizetett érte előrendelőként.

Emiatt pedig kárpótlást kért, és meglepő módon kapott is a Bethesdától, amit az egész világgal megosztott, és amennyiben nem átverés, akkor azt tudhatjuk meg belőle, hogy a felhasználó a panaszkodásáért cserébe 500 Atomot kapott a profiljára, ami minden játékosnak járna a keserédes indulás után.

500 Atomot kapott a játékos, aki a Fallout 76 miatt kért kárpótlást a Bethesdától - 2. kép

Fallout 76 körül kialakult botrány, amit tovább fokozott a múlt heti Black Friday is, ahol alaposan lenyomták a játék árát Amerikában, de ennek néhányan nem igazán örültek.'>
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

A gyengébb képességűek kedvéért (vagyis miattam), mondja már el valaki mit ér az 500 atombobájával? Az pénzbe kerül a játékon belül, vagy ingyen megszerezhető?

válasz erre

Gólem

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

Sokra megy vele. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

Az is valami...

válasz erre

Patrik94

5 éve, 10 hónapja és 10 napja

Ez így lenne korrekt mindenkivel szemben aki megvette. Főleg az előrendelők.

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja