50 év után kiszáll a Sega a japán játéktermi bizniszből

2022. január 28.
32.2051
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sega kiszállt a japán játéktermi üzletágból, véget vetve ezzel a szórakoztatóiparban több mint 50 évig tartó pályafutásának - természetesen az indok a jelenleg tomboló világjárvány.

Amikor 2020-ban a koronavírus-járvány szinte minden társadalmi összejövetelt szüneteltetett, a Sega játéktermi részlegét különösen súlyosan érintette, és végül azt eredményezte, hogy az anyavállalat, a Sega Sammy eladta játéktermi és szórakoztatóközpont-üzletágának 85%-át a Gendának.

Ez olyan eszközöket foglalt magában, mint a Sega játéktermi automatái és a hozzájuk tartozó nyeremények, és e héttől kezdve a Genda megvásárolta a megmaradt játéktermeket a Segától.

Amint a Sega játéktermi részvényeinek maradék része teljesen átkerül a Gendához, a Sega Entertainmentet átnevezik Genda GiGO Entertainmentre, és az összes Sega márkajelzést ezeken a helyeken GiGO-ra változtatják.
3 hozzászólás

fighterlaci

4 hónapja, 1 napja

Egy darabka videojáték történelem...

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 napja

Nagyon kicsi gyerekkoromban még itthon is voltak. Sosem akartak beengedni, mindig bujkálnom kellett. De amikor láttál hogy dobálom a huszast, akkor nem volt már gond.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 1 napja

Bakker, vége egy korszaknak...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profiljaWickedSick profilja