5 percnyi gameplay videón a Metal Gear Survive egyjátékos módja

2018. január 08.
1.0881
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár Hideo Kojima már nem dolgozik rajta, mégis nagyon sokan várják a Konami soron következő Metal Gear-játékát, mely Metal Gear Survive címmel készülődik és az alkotók részéről most egy újabb gameplay videót kaptunk róla.

A mozgókép középpontjába ezúttal az egyjátékos mód került, merthogy bár a Metal Gear Survive erőteljesen a multira épít, de azért egyedül is jókat mókázhatunk benne, méghozzá a látnivaló alapján erőteljesen a Dead Rising-sorozatra hajazó élmény társaságában, ezáltal bázisépítés, craftolás, zombik és persze sok-sok akció egyaránt lesz benne.

A Metal Gear Survive egyébiránt hamarosan a gyakorlatban is kipróbálható lesz, várhatóan január 18. és 21. között ugyanis indul az első bétája, míg a megjelenést február 22-én várhatjuk PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

6 hozzászólás

Imperator

10 hónapja, 1 hete

Azért túlzás hogy sokan várnák, a pokolba kívánja mindenki ezt a részt.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 1 hete

Ez miez? Deadrising poén nélküli kiadás?

válasz erre

5t3v3nk3

10 hónapja, 1 hete

De miért Metal Gear a neve? Lehetne Warhound Mega Climax is. És legalább nem a neve adná el. Mondjuk mindenen túl, nem tűnik rossznak.

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 1 hete

Hátööööööö... Hiányzik Kojima.

válasz erre

Hellblade

10 hónapja, 1 hete

Drága jó Istenem,mi lett ebből!:

Metal Dead rising gear island

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 1 hete

Ez nekem eddig pozitív csalódás!

válasz erre
Metal Gear Survive
10.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DrThezeus profiljagery1113 profiljaRyutheStaR profiljagokuvsvegita profiljaLaci721 profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaEAG1 profiljaturatur profiljaImperator profilja