4 új passzív hűtésű Radeon a Sapphire kínálatában

2003. november 21.
1.4501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Las Vegas-i Comdex 2003 kiállításon 4 új, RV350 és R350 chipek köré épülő, "Ultimate" sorozatú kártyát jelentett be a Powered by ATI (PBA) termékek vezető gyártója, a Sapphire Techology Ltd.

A ventilátormentes Ultimate sorozat eddigi sikerére alapozva a cég legújabb zászlóshajója a Radeon 9800XT Ultimate lesz, és a lépéssel tehát immár a világ leggyorsabb grafikus kártyája is kapható lesz passzív hűtéssel. Ezzel párhuzamosan a cég a legjobb ár-teljesítmény arányú Radeon 9600XT kártyát is bevonja az extra csendes sorozatba.

A Sapphire a multimédia megszállottaira is gondolt, ennek keretében az AIW sorozatban is két új kártyát jelentett be. A "THE BEAST" All-In-Wonder 9800 Pro Ultimate, valamint az All-In-Wonder 9600 Pro Ultimate kártya a legjobb vétel lehet mindazok számára, akik teljesen csendes házimozit akarnak faragni a gépükből, hiszen ezekkel a Sapphire a világon elsőként mutatott be passzív hűtéses multimédia-combo kártyát.

Mindkét AIW megoldás felső kategóriás grafikai teljesítménnyel, és multimédiás képességekkel rendelkezik, valamint teljes körű szoftver háttérrel, és alapfelszerelésként REMOTE WONDER II, rádiófrekvenciás távirányítási megoldással érkezik. A 9600-as AIW kártyán ráadásul még egy FM rádió is található. Ezen kívül természetesen mindkét kártya többféle képformátumot is képes kezelni, és akár több képernyővel is használhatóak.

Kapcsolódó linkek:
Sapphire Technologies
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Szerintem nekem ilyesmim volt régen a geforce előtt mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljaRonalddo profilja