4K-s Predator monitort dobott piacra az Acer

2016. március 03.
3.0061
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer kapcsán egyre többször kerül elő a nemrég igen nagy erőkkel megtámogatott Predator család, melyben egyre több játékosoknak szánt termék kap helyet, az eddigi termékek alapján pedig elmondható, hogy jó irányba halad a gyártó.

Legutóbb egy igen komoly gamer monitorral bővítették a kínálatot, mely egy 32 hüvelykes IPS panelen kínál 3840 x 2160 pixelt. Az Acer Predator XB321HK külsőre igazi ragadozónak néz ki, a belső terén azonban van miért panaszkodni.

Az újdonság válaszideje ugyanis 4ms, ami gamer körökben nem túl kedvelt, mellé pedig általánosságban 60Hz-es képfrissítés társul, ami szintén gyatrának mondható. Utóbbit az NVIDIA G-SYNC modul segítheti ki, mely segít simábbá tenni a játékot, de papíron 1300 dollárért talán többet várhatnánk.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 hónapja, 3 napja

Tetszetős monitor lett, de szerintem még nem olyan megérős 4K-ra váltani.

válasz erre

totyak

3 hónapja, 3 napja

Valami dizájnosabb darabbal is előállhattak volna, ha már ennyibe kerül. A talprésze tetszik

válasz erre

drift3r91

3 hónapja, 3 napja

Azért a technika még nem tart ott hogy 2ms-es 4k panelt hajtsál 144 hzen. GSYNC meg drága, én már húzok a 21:9 felé, de az ACER formavilága odaver.

válasz erre

kpal

3 hónapja, 3 napja

Külsőre bejönnek ezek a szögletes részek.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petike737 profiljarDAVE profiljaBuddy profiljananditos profiljaRyutheStaR profiljakulacs profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljastrogg profiljaMonyo profiljamarco profiljaPöpp profiljaMarduk profilja