4K-s drónnal száll harcba a Xiaomi

2016. május 26.
2.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Xiaomi kapcsán manapság már messze nem csak az okostelefonokról van szó, hiszen a kínai vállalat az utóbbi években egyre több piacra tette be a lábát és ennek egyik rivális sem örülhet, hiszen mindenhol tartják a remek ár/érték arányt.

Nemrég egy újabb piacról érkeztek hírek, melyek szerint a következő célpont a drónok piaca, mely jelenleg az egyik legnagyobb ütemben növekvő szektor. Tegnap délután kiderült, hogy igazak voltak a pletykák, hiszen bemutatkozott a Xiaomi Mi Drone, mely elméletben képes lehet arra, hogy felforgassa a piacot.

A két változatban érkező újdonság ugyanis minőségben állítólag a legjobbak között lesz, csakúgy mint a kamera terén, miközben az árazás kapcsán 380 és 460 dollárról beszélhetünk, ami saját szegmensében igencsak jó ár. A két változat egyébként csak a kamerában tér el, hiszen az olcsóbb modell "csak" Full HD felbontásra képes, míg a drágábbik változat már 4K-ban is tud rögzíteni.

A kamera egyébként 360-fokban képes fordulni, a drón 5100mAh-es akkumulátora pedig nagyjából 30 percig bírja. A távvezérlő is igen komolynak tűnik, kijelzőként pedig a mobilunkat vagy táblagépünket is használhatjuk, miközben akár 3 kilométerre is elér a jel.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 9 hónapja és 11 napja

Elég alacsony az üzemideje... de amúgy meg kapós darab.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 9 hónapja és 11 napja

Hát lányok.. nincs több félmeztelen nyugodt napozás a többemeletes tetején.

válasz erre

totyak

3 éve, 9 hónapja és 11 napja

Nem sokáig bírja. 30 perc használat, 60 perc töltés (vagy több). Nem valami felhasználóbarát. Ha már ilyen nagy energiaigényű kütyüket építenek, vehetnék a fáradságot, hogy kidolgozzanak valami komolyabb akkut hozzá. Nem hiszem el, hogy nem lehetne megoldani, csak senki nem is akarja.

válasz erre

kpal

3 éve, 9 hónapja és 11 napja

Ez a legkomolyabb márkának okoz fejfájást majd

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaMitüzenarádió profilja