46 millió dollárt fektetett Will Smith az esportba

2019. április 19.
4.7341
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korunk egyik legismertebb színésze, Will Smith óriási pénzt fektetett az esport iparágába, lévén 46 millió dollárral támogat egy ezzel kapcsolatos céget a Dreamers Fund alapítványán keresztül, melyet anno még Keisuke Honda japán focistával hoztak létre.

A Gen.G nevű esport szervezethez jut el az összeg, mellyel a cél a csapat kereskedelmi és kreatív erőfeszítéseinek támogatása. Honda elmondása alapján Japánban egyelőre nem túl nagy az ipar, de látják a folyamatos térnyerését, a hosszútávú cél pedig, hogy ez a befektetés a globális esport iparra is pozitív hatással legyen.

Hogy ennek milyen hatása lesz, arra még bőségesen várnunk kell valószínűleg, hogy kiderüljön, legalábbis nem tartjuk valószínűnek, hogy még egy ekkora befektetés esetében is akár egy hónap leforgása alatt olyan változások következhetnek be, amik feje tetejére állítják az ipart, de ettől függetlenül optimisták vagyunk a támogatás jövőjével kapcsolatban!
6 hozzászólás

WarriorAutobot

1 hónapja, 6 napja

AAAAAAAAA That's hot! That's hot!
Fortnite-ot már kapott most már csak egy kis Marques Brownlee kell neki.

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kösz Dzsinni.

válasz erre

totyak

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon túl van értékelve szerintem ez a téma. Ilyen összegeket beletenni, szörnyű. Tudom, hogy ez is csak egy üzlet sokaknak, engem kifejezetten zavar, hogy ezt sportnak nevezik.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az... Igen... Jó nagy lépés a színészkedés irányából.

válasz erre

Hellblade

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagy forma!

válasz erre

1000feri

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

1.Volt neki miből...
2. Nem kidobott pénz....

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaAdamson79 profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaM.O.R.P.H. profiljaPajti24 profiljarDAVE profiljaManiac profilja