40 percnyi PS4-es gameplay felvétel bukkant fel a Shadow of the Tomb Raider-ről

2018. augusztus 13.
2.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix japán részlege néhány órával ezelőtt egy live stream részeként mozgás közben is megmutatta a Shadow of the Tomb Raider PS4-es változatát, aminek jóvoltából soha nem látott alapossággal nézhetünk bele Lara legújabb kalandjába.

A kérdéses képsorokat a Dualshockers munkatársai rögzítették a japán nyelvű streamből, érdekességük pedig, hogy míg az első két felvételen Mirin Furukawa, egy japán zenész idol próbálkozik Lara terelgetésével, addig az utolsó felvételen Yosuke Matsuda, a Square Enix CEO-ja terelgeti nekünk pár percig a hősnőt.

Mivel soha nem látott pillanatokat vehetünk szemügyre az alábbiakban, azt javasoljuk, hogy eszetekbe se jusson kihagyni ezt a 40 percnyi tömör gyönyört, hiszen a Tomb Raider még ma is ugyanolyan jó, mint régen. Megjelenés szeptember 14-én!

Nézd nagyban ezt a videót!







Shadow of the Tomb Raider PS4-es változatát, aminek jóvoltából soha nem látott alapossággal nézhetünk bele Lara legújabb kalandjába.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

Játékmenet semmit nem változik, csak új történet lesz. De ez nekem nem is gond. Remélem a gépigényben sem mutatkozik majd nagy ugrás és akkor még ezzel is jól szórakozom.

válasz erre

Tommy

6 éve, 2 hónapja és 3 napja

Hát ez elég komolyan mutat! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nem fogom magamnak lespoilerezni, remélem kibírom hogy ne nyomjak a playre! röhögő smiley

válasz erre
Shadow of the Tomb Raider
2.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja