3D TV a japánoknak

2008. április 11.
5.8261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A 3D mozi beköltözhet az otthonokba, legalábbis Japánban.

Az elkövető a Hyundai, amely egy érdekes innovatív újdonsággal jelentkezik. A gyártó egy olyan furfangos LCD TV-t dob piacra, amely harmadik dimenziós képet generál. A 46 colos készülék az emberi szemet megcsalva két képet generál, így vetítve 3D-s képet a nézők elé. Ha az újdonság sikeres fogadtatásban részesül, más piacokon is megvetheti a lábát úgy röpke tíz-tizenöt év múlva...

Csak nézünk mint a moziban a szigetországban megjelenő technikai újdonságokról hallva. A legújabb dili a 3D-s LCD TV lehet, amely nemrég mutatkozott be a szigetországban. Az 1920x1080-as felbontású Hyundai modell térhatású képet tár közönsége elé.

A TV két különböző képet generál, egyet-egyet a két szemnek. Az LCD TV-hez két szemüveg dukál, ezeket viselve élvezhetjük a harmadik dimenziós házimozit. Japánban már létezik 3 dimenziós műsorsugárzás, így az ottaniaknak még néznivaló is akad. Magyarul a TV nem mindent mutat harmadik dimenzióban, alaphelyzetben egy mezei LCD TV-ként funkcionál. Gyakorlatilag ugyanúgy működik a dolog, mint a 3D-s mozi esetében. Vagyis 3D-s adás, 3D-s készülék, 3D-s szemüveg, valamint egy jó vaskos pénztárca, melyből mindez kitelik.

A Hyundai E465S modell ára ugyanis nem kevesebb, mint kemény 5000 amerikai dollár, így már csak emiatt sem valószínű, hogy rövid időn belül bárhol is felbukkanjon a 3D-s TV.
1 hozzászólás

Danyek

17 éve, 5 hónapja

pedig ez egy k***a nagy ötlet! ha nem lenne ilyen kib***ott drága simán megvenné a fél világ. mondjuk nem hiszem, hogy sürün látnám Erös Antóniát 3D-ben röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja