3DS: Bejelentették a Nintendo új zsebkonzolját

2010. március 23.
2.0361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Már év eleje óta spekulálnak a legkülönfélébb látnokok arról, hogy a Nintendo hamarosan bejelenti a következő handheldjét, az új DS-t.

Bár a cég sokáig cáfolta a dolgot, ma reggel már személyesen a Nintendo igazgatója, Satoru Iwata árulta el, hogy 2011-ben jelenik meg a 3DS-re keresztelt új zsebkonzol. Iwata állítása szerint az új szerkezet képes lesz olyan háromdimenziós megjelenítésre, amihez nem kell majd speciális szemüveget használni. További információkat azonban nem árult el az úriember, csupán annyit, hogy a 3DS-ről majd az idei E3-on tudhatunk meg többet, egészen pontosan június 15.-én.

A 3DS-el kapcsolatos hírek óta mindenki lázban ég, pár órával ezelőtt valaki például felrakott egy videót a gép lehetséges működéséről az egyik külföldi videómegosztó portálra. Bár a rövid filmecske nem hivatalos forrásból származik, mégis elképzelhető, hogy valóban így fog működni a háromdimenziós megjelenítés a 3DS esetében. A videó alapján úgy tűnik, hogy a 3D leginkább a gép mozgatásával válik érzékelhetővé; ez pedig azt jelentheti, hogy a 3DS-ben a mozgásérzékelés is szerepet kap. Tekintsétek meg az alább látható filmet, mert nagyon megéri.#tv#
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 2 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 22 napja

jól néz ki, de ezt így már a gba is tudta

válasz erre

marco

15 éve, 2 hónapja és 22 napja

Iszonyat királyul néz ki!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja