3D-s képeket készíthet a Google különleges táblagépe

2014. május 24.
1.6771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google rendkívül sok témakörben folytat fejlesztést, az egyik ilyen részt a 3D technológia tölti be, mely a hírek szerint hamarosan egy táblagépben köszön vissza.

A vállalat Project Tango néven ismert folyamatában kap helyet a táblagép, mely különleges kamerarendszert és több érzékelőt is felvonultat majd. Az például biztosra vehető, hogy legalább két kamera kap majd helyet a táblagépen, mindemellett pedig infravörös szenzorokat is beépítenek majd. Persze csak úgy lehet maximálisan kihasználni a hardveres részt, ha a szoftveres oldal is megfelelő szintre emelik, így egészen biztosan különleges megoldást alkalmaznak ezen a téren is.

A projektet eltérő célokra kívánja használni a Google, így például a virtuális valóság kiterjesztése segíthet a játékélmények javításában, de akár a tájékozódásban is nagy szerepet kaphat. Az első ilyen prototípusok már a következő hónapban megérkeznek a kiválasztott fejlesztőkhöz, akik a 7 hüvelykes táblagép segítségével nekiállhatnak kiaknázni a technológiát.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 9 hónapja és 4 napja

Én a 3D-s tévéket, meg a Nintendo 3DS-t is nehezen fogadom el.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 9 hónapja és 4 napja

Már olvastam róla régebben, eszméletlen. ÉS ha még csak 3D-s képek lennének röhögő smiley Lemodellezi amit lát, eszméletlen. Szerintem ez inkább kisegítő lehetőségként lesz hasznos, de annál is inkább a robotechnikának jelent majd nagyon nagy erőlelépést.

válasz erre

italianman

10 éve, 9 hónapja és 5 napja

Durva cucc lesz;de szerintem ez a hétköznapi embernek nem nagy szüksége van mégis forgalomban lesz kösztük is, mert már nem tudnak újakat mutatni és így lesz mindig valami új.

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 5 napja

Akkor Hő kamera is lesz benne meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja