"Közel 3 millió előrendeléssel" startolt a Battlefield 3

2011. október 25.
1.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A tengerentúli államokat a mai napon szállta meg a DICE eddigi legradikálisabb hadserege, a Battlefield 3, és a vállalat éppen eme ünnepélyes alkalmat megragadva tolta orrunk alá a figyelemreméltó számokat, amelyek együttes erővel mutatnak rá arra, hogy az "EA történelmének eddigi legnagyobb FPS-startjával" van dolgunk.

Kevin O'Leary mindössze egy hete állt elő azzal a szerény kijelentéssel, mely szerint a Battlefield 3 előrendeléseinek száma "néhány millióra" rúg; Eric Brown (ugyancsak az EA-tól) még szeptember elején közölte velünk, hogy mintegy 1.25 millióan rendelték elő a nagyszabású FPS-t.



Eszerint hozzávetőlegesen másfél hónap leforgása alatt több mint kétszeresére duzzadt az előrendelések száma - bár ezek a számok cseppet sem lepnek meg, hiszen az idei év egyik legjelentősebb címéről beszélünk. Akik nem hisznek nekem, azok csak vessenek egy pillantást a PC-s verzió értékeléseire... Vagy egyenesen magára a launch trailerre.
Battlefield 3, és a vállalat éppen eme ünnepélyes alkalmat megragadva tolta orrunk alá a figyelemreméltó számokat, amelyek együttes erővel mutatnak rá arra, hogy az "EA történelmének eddigi legnagyobb FPS-startjával" van dolgunk.

Kevin O'Leary mindössze egy hete állt elő azzal a szerény kijelentéssel, mely szerint a Battlefield 3 előrendeléseinek száma "néhány millióra" rúg; Eric Brown (ugyancsak az EA-tól) még szeptember elején közölte velünk, hogy mintegy 1.25 millióan rendelték elő a nagyszabású FPS-t.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ez is rekord lesz szvsz.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

+1. Szerintem is.

válasz erre

gecse-0120

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

Akkor is lenyomja az MW3,ebben biztos vagyok!!!!röhögő smiley

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja