343 Industries: Az új belsős Halo csapat?

2009. július 21.
1.8521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Szemfülesek kiszúrtak egy Microsoft által bejegyeztetett márkanevet, a 343 Industries-t, amely július tizenhetedike óta lelhető fel a US Patent and Trademark Office (USPTO) adatbázisában.

A Gamespot vad spekulációkba kezdett, ők egyenesen úgy vélik, hogy a név mögött a redmondiak újonnan toborzott, belsős Halo fejlesztőcsapata bújik meg, akik esetleg a first person shooter negyedik darabját hivatottak világra segíteni.

Okfejtés is akad. A Halo rajongók számára bizonyára ismerősen cseng a 343, hiszen a sorozat legveszélyesebb ellenfelei szintén viselik magukon ezt a számozást, lásd 343 Guilty Spark. Innen már csupán egyetlen ugrásnyira vagyunk attól, hogy összerakjuk a mozaik darabkákat és arra a következtetésre jussunk, a Microsoft ezen név alatt toborozza össze az új Halo fejlesztőcsapatot. A bejegyzés a "computer programs, namely, game software for use on computers and video" kapcsolattal került az USPTO adatbázisába, de úgy tűnik, hogy sokkal inkább van szó egy új csapatról, mintsem egy új játékról a bejegyzett brand mögött. Egyelőre nincsenek konkrét információink, a Microsoft pedig jelenleg nem kíván ezzel kapcsolatban érdemileg megnyilvánulni, mondván, nincs per pillanat ezzel kapcsolatos bejelentésük.

343 Industries USPTO Page
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja