32 fős online mókát és megszelídíthető állatokat is hoz a No Man's Sky Beyond frissítése

2019. augusztus 09.
5.1431
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A No Man's Sky Beyond frissítése napokon belül itt van, egészen pontosan augusztus 14-én, egészen eddig viszont vajmi keveset tudtunk róla, ám most egy sor újdonság derült ki róla.

Mondj búcsút a négy főre leredukált játékélménynek, a Beyond update ugyanis elhozza a 32 fős mókázás lehetőségét (PC-n legalábbis, konzolon úgy fest, ez a szám kimerül 16-ban), valamint most már különböző lények megszelídítésére is lehetőségünk lesz, hovatovább utazhatunk is rajtuk. Nem elég? Még meg is fejheted őket!

Ebből fakadóan megjelenik a mezőgazdaság is, mivelhogy különböző finomságokat főzhetünk/süthetünk, növényeket is termeszthetünk, és egy sor olyan receptet álmodhatunk meg, amiket aztán öröm lesz tálalni a többieknek.

Újdonság még a Nexus nevezetű közösségi központ, ahová gyülekezhetnek a játékosok, kvázi mint egy lobbyba. Új küldetések, új árusok és megannyi új élmény vár majd ránk, sőt még egy teleportáló készülék is jelen lesz a Nexus állomáson, amivel azonnal meg tudjuk mutatni a jelenlévőknek az egyes bolygókon felépített bázisainkat.

Ezenfelül egy sor apróság kerül javításra, fejlesztésre, például többek között a bázisépítés is, amivel sokkal komplexebb építményeket is felhúzhatunk ezúttal.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Szerintem erre vártak már a legelejétől a játékosok, most végre megkapják.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez jót fog neki tenni.

válasz erre
No Man's Sky
10.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaGargameth profilja