30 milliót hozott idáig a Rust

2014. február 24.
2.7111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Hatalmas népszerűségnek örvend a Facepunch Studios legújabb alkotása, a Rust, amely annak ellenére, hogy a fejlesztés korai szakaszában jár, ezidáig nem kevesebb mint 30 millió dollárral gyarapította a csapat kasszáját.

30 millió dolláros bevételt termelt ezidáig a Steam Early Access keretében megjelent Rust - hozta nyilvánosságra legfrissebb Twitter-üzenetében a játék alkotója, Garry Newman. A csapat túlélőcíme még a konkurens DayZ eladásait is lepipálta.

Newman emellett azt is megerősítette, hogy korábbi játékuk, a Gary's Mod szintén 30 milliónál jár, a különbség mégis jelentős a két cím között, a Gary's Mod bevételeinek ugyanis csupán 50, míg a Rust bevételeinek 70 százaléka landol a fejlesztők kasszájában.
Rust, amely annak ellenére, hogy a fejlesztés korai szakaszában jár, ezidáig nem kevesebb mint 30 millió dollárral gyarapította a csapat kasszáját.'>
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nagyon jó dolgokat kell hogy adjon ez a játék a játékosoknak, mert egyéb esetben sírva törölnék a játékot, annyira ocsmány.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 11 hónapja és 15 napja

kpal írta:
Akkor ők se zsíros deszkát esznek hagymával röhögő smiley
Nem ám, most már ketchupot is raknak rá.

válasz erre

kpal

10 éve, 11 hónapja és 16 napja

Akkor ők se zsíros deszkát esznek hagymával röhögő smiley

válasz erre

Bvektor

10 éve, 11 hónapja és 16 napja

Na ezen tényleg csodálkoztam. Értem én, hogy nem rossz játék meg minden, de akkor is. Nekem egyáltalán nem jött be, és nagyon eredetiséget sem találtam benne.

válasz erre
Rust
7.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja