30 fps korlátozás a The Crew-ban

2014. augusztus 27.
1.8931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Árész profilja, adatai
Árész
A Ubisoft képviselője nemrég azt nyilatkozta a The Crew kapcsán, hogy a játék PC, PS4 és Xbox One platformokon Full HD-ban 30 fps-sel fog futni, bár további tervekre és támogatásokra a teljes game megjelenése környékén is számíthatunk.

A fejlesztők elmondása szerint a kitűzött cél a 60 fps lesz, amit először PC-n tudnak majd elérni, de ezen kívül mindent megtesznek azért, hogy a next-gen konzol tulajdonosai a lehető legjobb autós élményben részesüljenek.

A játékosok már most panaszkodnak, hogy a jelenlegi béta állapotban lévő The Crew-ban a kép/másodperc 30 fps-re van lekorlátozva. A Ubisoft természetesen reagált a rajongók aggodalmaira és azzal magyarázták a jelenséget, hogy a következő generációs látványvilág miatt a későbbiek folyamán az 5760x1080-as felbontást is szeretnék elérhetővé tenni.

A jelenlegi béta azért is van lekorlátozva, hogy a játékosok egy optimalizáltabb játékot tesztelhessenek még a hivatalos megjelenés előtt. A fejlesztők ígérete szerint a játék debütálásával már elérhető lesz a 60 fps támogatás is, tehát nem lesz fps korlátozás. De ez még a jövő zenéje, reméljük a legjobbakat, hogy november 11-én minden úgy lesz, ahogy azt a fejlesztők megígérték nekünk.

A The Crew egyébiránt a fentebb már említett PC, Xbox One és PS4 platformokra fog megjelenni Európa szerte.
The Crew kapcsán, hogy a játék PC, PS4 és Xbox One platformokon Full HD-ban 30 fps-sel fog futni, bár további tervekre és támogatásokra a teljes game megjelenése környékén is számíthatunk.'>
3 hozzászólás

kpal

10 éve, 5 hónapja és 22 napja

hal isten pc-m van röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

10 éve, 5 hónapja és 22 napja

Ez ilyen maszlag, rizsa, kamuszöveg, nem tudom hogy nevezzem. Átlátszó nagyon. Biztos hogy eredetileg nem ez volt a terv - ahogy totyak is utalt rá.

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 23 napja

Azért azt hozzá kell tenni, hogy az Ubi csak azután kezdett el beszélni a 60 fps-ről, miután a bétások erősen reklamálni kezdtek. Előtte erről szó sem volt. Egyébként pc-n simán fel is oldották a játékosok a korlátot és megy 60-nal a játék.

válasz erre
The Crew
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja