300 euró lesz az Xbox 360 legolcsóbb változata

2005. augusztus 17.
2.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft nyilvánosságra hozta következő generációs játékkonzoljának várható árát, illetve amerikai megjelenésének hozzávetőleges időpontját is.

Chris Lewis, a Microsoft európai szórakoztató elektronikai részlegének vezetője a lipcsei informatikai kiállításon jelentette be, hogy az Xbox 360-as alapváltozata 299 euróba kerül majd, míg a 20 GB-os merevlemezes meghajtóval, távirányítóval, headset-tel, vezeték nélküli vezérlővel, illetve Xbox Live tagsággal járó prémium csomag ára 399 euró lesz (Nagy-Britanniában 209, illetve 279 font).

Az új Microsoft konzol Amerikában lényegesen olcsóbb lesz, mivel a két verzió 299 és 399 dollárba kerül majd. Lewis hozzátette még, hogy az Egyesült Államokban a téli ünnepi bevásárlási szezonra időzítve, vagyis legkésőbb valamikor novemberben vagy decemberben a boltokba kerül a játékgép. Európára vonatkozóan egyelőre nincs konkrét kibocsátási dátum.

Az Xbox 360 az internetes kapcsolathoz beépített Ethernet porttal van ellátva, illetve képes DVD-k, CD-k, mp3 zeneszámok lejátszására, valamint más készülékeken, például videokamerákon tárolt digitális tartalmak megjelenítésére is. A készülék várhatóan a még szintén megjelenés előtt álló Sony PlayStation 3-mal, illetve a Nintendo Revolution-nel küzdhet majd a videojátékosok kegyeiért.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 15 napja

Kváncsian várom... Nekem most PS2-m van, de lehet, hogy váltok... Meglátjuk, melyik lesz jobb.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaGargameth profilja