30 percnyi gameplay felvételt kapott a Chernobylite

2019. április 19.
5.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy páratlanul alapos, mintegy 30 percnyi gameplay felvétel látta meg a napvilágot a Chernobylite kapcsán, aminek jóvoltából lehetőséget kapunk arra, hogy alaposabban is megismerjük a The Farm 51 sokak által várt horrorjátékát.

A Chernobylite nevéhez hűen a csernobili atomkatasztrófához kapcsolódó fiktív eseményeket dolgozza fel, ezáltal miközben szabadon kószálhatunk majd a lezárt zónában, a legkülönfélébb rémségekkel találkozik, miközben az elménk is nagyon csúnyán meg tud viccelni minket.

Az alábbi mozgóképen egyébiránt csak a játék pre-alfa változatába kapunk betekintést, tehát közel sem a végleges változat tárul elénk, de már így is láthatjuk, hogy miféle hangulat vár majd ránk az erőteljesen a S.T.A.L.K.E.R. hatásaira épülő alkotásban, mely 2020-ban érkezik - első körben PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nem bírom az ilyen állandóan sötét játékokat. igen, ezzel is rájátszanak a félelemkeltésre, de nekem nem jön be. Bevallom, nem néztem végig a videót, inkább csak belepörgettem, de nekem totál unalmasnak tűnik, egyszerűen nem az én világom. Nincs is ezzel baj, találok más játékokat.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nekem nagyon adja. Rohadtul várós!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Iszonyat bejövős de tényleg!

válasz erre
Chernobylite
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaAngryKnight profilja