30 éves a The Creative Assembly, 30 új egységgel bővülhet a Total War: Warhammer

2017. augusztus 03.
2.8251
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon komoly mérföldkövet hagyott maga mögött a The Creative Assembly csapata a minap, lévén az 1987-ben alakult stúdió - akik akkoriban Amiga-játékok DOS-os portolásával foglalkoztak - betöltötte 30 éves évfordulóját.

A Total War-sorozat szülőatyjaként megismert csapat, akik pályafutásuk során olyan címeket is alkottak, mint az Alien Isolation vagy a Halo Wars 2 így most szeretné méltóképpen megünnepelni ezt a jeles eseményt, aminek a Total War: Warhammer rajongói örülhetnek a leginkább, hiszen a 30 éves évforduló alkalmából 30 új elit egységgel bővülhet a játék.

Az új egységek az Elfek, a Bestiák, a Káosz Harcosok és a Bretonnia, valamint a Norsca kasztot képviselők zászlaja alatt kerülhetnek be az alkotásba, méghozzá teljesen ingyenes frissítésként, amit minden tulajdonos szabadon letölthet magának a Total War Access felületéről.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ó hát boldog szülinapot nekik!

válasz erre
Total War: Warhammer
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaGargameth profiljagery1113 profiljamarco profiljaturatur profiljaManiac profiljaadriano profiljaHellblade profiljaProphet994 profiljaMarduk profilja