24 órán keresztül ingyenes lesz az American McGee's Grimm

2008. július 02.
2.0650
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Július végén, pontosabban 31-én lesz elérhető American McGee legújabb agymenése, a Grimm testvérek meséit feldolgozó American McGee's Grimm.

Az alkotás, helyesebben fogalmazva az alkotások epizodikus formában látnak napvilágot. Szerencsére nem kell hatalmas csúszásokra számítanunk, ugyanis a széria már teljesen kész van, így semmi akadálya, hogy minden héten belevessük magunkat egy-egy újabb szürreális mesevilágba.

A részek a GameTap honlapjáról lesznek letölthetőek, aki egy egyedülálló akcióval kedveskedik minden játékosnak. A megjelenés utáni első 24 órában bárki ingyenesen beszerezheti az epizódokat, csak el kell látogatni a honlapjukra (www.gametap.com), és rábökni a download gombra, miközben - valószínűleg - tucatnyi reklámot tolnak az ingyenjátékra vágyó emberkék orcájába, hogy nekik is megérje a dolog. Mindenesetre dicséretes a kezdeményezés.

Aki lemaradna az első 24 óráról, természetesen bármikor letöltheti a különböző részeket némi pénzmagért cserébe. Az első rész az A Boy Learns What Fear Is címet fogja viselni, és mint már említettem, július 31-én jelenik meg.

A szórakozásra és az elborult látványra American McGee neve a biztosíték. Pályafutását az id Software-nél kezdte, ahol dolgozott a Doom I, II-n és a Quake első két részén. Utána átigazolt az EA-hez, ahol megalkotta eddigi legzseniálisabb játékát, az American McGee's Alice-t, majd saját stúdiót alapított, és kihozta a közepes Scrapland és Bad Day L.A. alkotásokat. Nem akárki tehát a szakmában, nem is csoda, hogy minden játéka előtt szerepel a becses neve.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja