20 percnyi gameplay felvétel a Forza 6-ról

2015. augusztus 10.
1.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt heti gamescom 2015 során milliónyi mozgókép került rögzítésre a helyszínen, amelyek mindegyikét esélytelen lenne bemutatni nektek, azonban a fontosabb, vagy különlegesebb darabokra azért igyekszünk sort keríteni.

Ebbe a kategóriába sorolható a Forza 6 alábbi, hét részből álló gameplay felvétele is, amelynek köszönhetően 20 percen keresztül láthatjuk mozgás közben az idei év egyik legjobban várt Xbox One-exkluzívját.

A kisfilmek során alaposan megismerkedhetünk az alapvető játékmenettel, de láthatunk éjszakai és esős futamot is, egyszóval minden eddiginél alaposabb betekintést nyerhetünk a játékba.

4 hozzászólás

totyak

4 éve, 7 napja

Ezek a videók azért valószínűleg nem adják vissza az igazi kinézetét a játéknak, viszont így sem csúnya. De amúgy szerintem semmi különleges, kinézetben másik autós játékok is vannak ilyenek. Játékmenetben, irányításban kell jónak lenni igazán.

válasz erre

supermanvsbatman

4 éve, 8 napja

majd ha jó minőség lesz

válasz erre

kpal

4 éve, 8 napja

Jó hogy van aki gondol videózással a többiekre is és láthatjuk.

válasz erre

muki

4 éve, 8 napja

Whoááááááá!!! Jöjjön már!!!

válasz erre
Forza Motorsport 6
20.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja